Jordvarme

Vil du have en effektiv og fremtidssikret varmeløsning i dit hjem, så kontakt Svindinge VVS Smedie- og maskinværksted ApS for installation af jordvarme.

Vi tilbyder en komplet jordvarmeinstallation, hvor vi står for alt fra nedtagning af eksisterende system og nedgravning af slanger til montering og installation af anlægget. Vi kan også stå for tilslutningen, hvis det skal kobles sammen med et andet varmesystem som eksempelvis solvarme eller solceller.

En god investering

Der er stor fokus på grøn energi, og jordvarme er en af de mest effektive løsninger inden for alternativ energi.

Det betyder også, at du i mange tilfælde vil kunne tjene udgiften til anlægget og installationen hjem på omkring seks år. Herefter er det rent overskud til glæde for din økonomi.

Anlæg i høj kvalitet

Den høje kvalitet er et varemærke for os, hvilket også afspejler sig i vores valg af producent inden for jordvarmeanlæg. Her bruger vi Vølund, som er en af de mest erfarne spillere på det danske marked med omkring 30 år på bagen.

Det sikrer vores kunder et effektivt anlæg, som vi sørger for at tilpasse til den enkelte kundes behov og omgivelser. Vi udfører desuden også den lovpligtige service på anlægget.

Kontakt os på telefon 65 33 15 49 for et uforpligtende tilbud.

Kort om firmaet

​God service og høj kvalitet. Det kendetegner Danmarks ældste smedje! Svindinge VVS

Den gamle esse og ambolt er stadig at finde i Svindinge Smedje- og Maskinværksted, som har eksisteret siden 1716.

Kontaktinfo

Svindinge VVS Smede- & Maskinværksted ApS

Svendborgvej 92
5853 Ørbæk

Telefon: 65 33 15 49

E-mail: jakob@maskin.dk
CVR: 26107369
www.maskin.dk