​Gasservice er din sikkerhed for optimal ydelse

Har du et gasfyr, har du nem adgang til god opvarmning af din bolig og dit brugsvand. Med tiden skal dit gasfyr dog tilses for at sikre, at du får det optimale ud af det. Her kan vi hjælpe.

Svindinge VVS er din autoriserede gasmester, og vi kan blandt andet tilbyde dig en god og effektiv gasservice til en lav pris. Dermed kan du være sikker på, at dit system fungerer og ikke mindst leverer, som det skal.

Autoriseret gasservice kan spare dig for meget

Når vores gasmester udfører gasservice, får du ikke bare tjekket tryk og optimeret dit system. Du får samtidig tjekket, at delene på dit anlæg er i ordentlig stand, og dermed kan vi hjælpe dig med at forebygge dyre skader.

Vi klarer de påkrævede serviceeftersyn på dine gasinstallationer, og vi står naturligvis også til rådighed, hvis nu dit komfur eller din gaskedel med tiden skal skiftes ud. Når du bruger vores gasservice, kan vi for eksempel rådgive om eventuelle energitab og hvordan din kedel yder. Vi har lang erfaring med gasanlæg og kan altid give dig kompetent rådgivning.

Få en garantiordning med i service af dine gasinstallationer

Vi tilbyder gasservice med garantiordning, så du er sikret på både den ene og den anden måde. Derudover har vi mange års erfaring med gasinstallationer fra kælder til kvist, og vi deler gerne vores erfaring med dig, så du får mest muligt for pengene.

Vi kigger gerne forbi med et uforpligtende tilbud, og betjener dagligt kunder mellem Svendborg, Nyborg og Ørbæk, så vi kan hurtigt kigge forbi. Ring til os på telefon 65 33 15 49, brug vores kontaktformular eller skriv en e-mail til os på på jakob@maskin.dk.

Kort om firmaet

​God service og høj kvalitet. Det kendetegner Danmarks ældste smedje! Svindinge VVS

Den gamle esse og ambolt er stadig at finde i Svindinge Smedje- og Maskinværksted, som har eksisteret siden 1716.

Kontaktinfo

Svindinge VVS Smede- & Maskinværksted ApS

Svendborgvej 92
5853 Ørbæk

Telefon: 65 33 15 49

E-mail: jakob@maskin.dk
CVR: 26107369
www.maskin.dk