​Pillefyr til at opvarme dit hus og vand

Et pillefyr kan, præcis som et olie- eller gasfyr, både klare opvarmningen af dit hus og af dit brugsvand. Der er dog en stor forskel, når det kommer til prisen. Har du i dag et oliefyr, kan du spare op til 60% på energiregningen ved at skifte til et pillefyr.

Bruger du el til opvarmning, vil du spare op til 70%. Samtidig tjener investeringen sig hurtigt hjem, normalt vil det være i løbet af 2-4 år. Det er væsentligt hurtigere end for eksempel varmepumper og samtidig et billigere alternativ.

Der er mange fordele ved et pillefyr

De træpiller, du bruger til opvarmningen, er et CO2 neutralt produkt, og du betaler derfor ikke CO2-afgift for brændslet. Systemet fungerer på samme måde som med olie- og gasfyr, men du skal dog selv huske at fylde træpiller på dit pillefyr samt rengøre fyret cirka en gang om ugen. De nye, fuldautomatiske modeller giver samme varmekomfort som de kendte pillefyr, og der er mindre rengøring end tidligere. Du kan indstille fyret til for eksempel at slukke for varmen om dagen, mens du er væk.

Vil du vide mere, så tag fat i os

Pillefyr er et godt og billigt alternativ. Vil du vide, om det kunne være en interessant mulighed for dig, kan vi naturligvis komme forbi og rådgive dig ud fra din bolig og dit energiforbrug.

Svindinge VVS Smede- & Maskinværksted ApS har allerede hjulpet mange kunder i Svendborg, Nyborg, Ørbæk og omegn. Kontakt os gerne – også hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 65 33 15 49, udfylde vores kontaktformular eller sende os en e-mail på jakob@maskin.dk.

Kort om firmaet

​God service og høj kvalitet. Det kendetegner Danmarks ældste smedje! Svindinge VVS

Den gamle esse og ambolt er stadig at finde i Svindinge Smedje- og Maskinværksted, som har eksisteret siden 1716.

Kontaktinfo

Svindinge VVS Smede- & Maskinværksted ApS

Svendborgvej 92
5853 Ørbæk

Telefon: 65 33 15 49

E-mail: jakob@maskin.dk
CVR: 26107369
www.maskin.dk