SMED TIL DINE LØSNINGER I RUSTFRIT STÅL

Mangler du en løsning i rustfrit stål, så brug din lokale smed. Svindinge VVS Smede- og maskinværksted ApS er et gammelt og velrenommeret firma, hvor vi tilbyder alle former for smedearbejde, og hvor vi samtidig lægger vægt på at give vores kunder den bedste service.

Som smed hjælper vi både private, virksomheder og offentlige institutioner. Uanset opgavens art er vi en fleksibel og kompetent smed og samarbejdspartner, der leverer arbejde i højeste kvalitet.

DIN LOKALE SMED HJÆLPER, NÅR DU HAR TRAVLT

Vi er til for at hjælpe dig eller din virksomhed. Størstedelen af vores kunder, der ønsker løsninger i rustfrit stål, er virksomheder. Vi ved af erfaring, at når sådanne virksomheder rammes af et produktionsstop, så er det vigtigt at få løst problemet hurtigt. Ellers kan virksomheden miste mange penge i tabt omsætning. Derfor er vi meget fleksible i forhold til vores kunders behov, og vi rykker hurtigt ud som smed til akutte problemer.​

​Samtidig har vi både kompetencerne og udstyret til det. Som smed kan vi tilbyde alle former for smedarbejde i rustfrit stål. Uanset om du skal have bukket, klippet, valset eller svejset. Vi kan også fremstille mindre emner i rustfrit stål, hvis du har brug for det.

BRUG DANMARKS ÆLDSTE SMED, NÅR DU SKAL BRUGE SMEDEARBEJDE

Vi er stolte af at kunne levere moderne og tilpassede løsninger fra Danmarks ældste smedje. Vores kunder kommer typisk fra området mellem Ørbæk, Svendborg og op til Nyborg, og vi går meget op i at levere høj kvalitet og god service til alle der har brug for en smed.

Vil du have et uforpligtende tilbud på en opgave, så ring til din lokale smed på 65 33 15 49, brug vores kontaktformulareller skriv til os påjakob@maskin.dk.​​

Kort om firmaet

​God service og høj kvalitet. Det kendetegner Danmarks ældste smedje! Svindinge VVS

Den gamle esse og ambolt er stadig at finde i Svindinge Smedje- og Maskinværksted, som har eksisteret siden 1716.

Kontaktinfo

Svindinge VVS Smede- & Maskinværksted ApS

Svendborgvej 92
5853 Ørbæk

Telefon: 65 33 15 49

E-mail: jakob@maskin.dk
CVR: 26107369
www.maskin.dk