​Varmepumper reducerer din varmeregning

I de senere år er varmepumper blevet meget populære, når man for eksempel skal energioptimere huse. Alt efter forbrug kan du typisk spare 50-60% på varmeregningen, og din investering er tjent hjem inden for 5-8 år, og det har gjort pumperne attraktive.

Hos Svindinge VVS Smede- & Maskinværksted ApS har vi allerede mange års erfaring med montering og installation af varmepumper, og vi kan give dig gode råd om både udstyr, placering og tilskudsordninger, hvis du overvejer at få etableret jordvarme.

I disse år er det ekstra attraktivt, da du kan få det særlige håndværkerfradrag for energioptimering.

Dine varmepumper bruger varmen i jorden

Vi bliver tit spurgt om, hvordan varmepumper egentlig virker. Teknologien udnytter, at det øvre jordlag i for eksempel din græsplæne får tilført store energimængder fra solen i løbet af sommeren. Energien lagres i jorden, og den forsvinder ikke i løbet af vinteren. Det er denne energi, du kan udnytte og trække ud af jorden hele året ved hjælp af for eksempel et varmvandsanlæg. En af de store fordele ved et jordvarmeanlæg er, at det kan levere alternativ energi i ubegrænsede mængder, hvorimod solvarme og vindenergi er afhængige af vejret.

Få garanti for din investering i en varmepumpe

Der er ingen tvivl om, at energioptimering er fremtiden. Udover at varmepumper er en god og sikker investering, forurener du også mindre, og du kan reducere dine fyringsudgifter markant i forhold til olie eller naturgas. Vi har stor erfaring med varmepumper, kender de gode modeller på markedet og har allerede installeret mange for kunder fra Ørbæk, Svendborg og Nyborg. Samtidig kan vi tilbyde dig en garantiordning, som sammen med håndværkerfradraget gør det attraktivt at sikre fremtidens billige varme nu.

Vil du vide mere om dine muligheder for jordvarme, eller have et uforpligtende tilbud på varmepumper? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på 65 33 15 49, udfylde vores kontaktformular eller bare sende os en e-mail på jakob@maskin.dk hvis du vil høre mere om varmepumper.

Kort om firmaet

​God service og høj kvalitet. Det kendetegner Danmarks ældste smedje! Svindinge VVS

Den gamle esse og ambolt er stadig at finde i Svindinge Smedje- og Maskinværksted, som har eksisteret siden 1716.

Kontaktinfo

Svindinge VVS Smede- & Maskinværksted ApS

Svendborgvej 92
5853 Ørbæk

Telefon: 65 33 15 49

E-mail: jakob@maskin.dk
CVR: 26107369
www.maskin.dk